Alles over style, fashion en beauty

Bluxbox

Verwen jezelf eens met een luxe beauty box. Een nieuw merk op het gebied van beauty boxen is Blux. De Blux Box vertegenwoordig vaak een bedrag van € 100 of meer. Één Blux Box kost maar € 14,95, je hebt dus echt waar voor je geld. Je kunt een abonnement afsluiten voor 1, 3, 6 of 12 maanden! Je kunt de Blux Box natuurlijk ook cadeau geven aan een collega of goede vriendin!

Wat zit er in een Bluxbox?

Welke producten er elke maand in de beauty box zitten is een verrassing. We kunnen je wel vertellen dat je elke maand 4 tot 6 beauty producten ontvangt. Je kunt producten verwachten in de categorieën make-up, haarverzorging, huidverzorging en parfum. Je test dus elke maand een kleine selectie aan beauty producten van topmerken. De Bluxbox wordt elke maand netjes bij jouw thuis afgeleverd door de postbode. De producten kunnen worden aangeboden in miniatuurvorm of in fullsize verpakkingen.

Mari van de Ven & Blux Box

Blux Box is een exclusieve samenwerking aangegaan met Mari van de Ven. We kennen Mari van de Ven natuurlijk allemaal van TV. Hij is een bekende Nederlandse haar- en make-up artiest en hij heeft kennis van verschillende beauty producten. Veel producten uit de Blux Box zijn geselecteerd door Mari van de Ven zelf. Je kunt er dus vanuit gaan dat alle producten van goede kwaliteit zijn.

BluxBox actie

BluxBox heeft een speciale actie met een Golden Ticket. Je kunt elke maand een make-over winnen van Mari van de Ven. Als abonnee op de Bluxbox maak je automatisch kans om te winnen!

De populairste beautybox bestel je hier!