Alles over style, fashion en beauty

Haartrends

Er zijn velen verschillende trendy kapsels lang, kort, krullen, stijl, bruin, blond, zwart etc. Maar wat is nu helemaal hot dit seizoen? Vlechten, een paarden staart en opgestoken haar zie je al jaren, maar de staart maakt dit jaar een vernieuwing door. Over alle nieuwe haartrends lees je hieronder meer.

Welke haartrends zijn hot dit seizoen?

Vlechten
Ook dit seizoen zijn de vlechten weer helemaal in, ze blijven onverminderd populair als haartrends. Het aantal vlechten varieert ook erg, één vlecht, een vlecht opzij of twee vlechten, het kan allemaal. Tevens zijn de vissengraat vlechten en de ingewikkelde kapsels met gedeeltelijk gevlochten lokken ook erg populair.

Lang en wijd en veel volume
Golvend lang haar met volume, het natuurlijke beeld hiervan is ook een opkomende haar trend. Lang en wijd haar met veel volume was ook een trend in de jaren '40. Deze trendy kapsels zijn ook op een aantal fashion shows te zien geweest. Tijdens deze shows was het kapsel van boven steil en glad, daarna liep het vanaf de oren plotseling wijd uit, met veel slag of zelf getoupeerd.

Hoog haar met volume
Bij elk kapsel past wel volume, als je het nu vlecht, opsteekt of in een staart draagt, volume hoort daarbij. Deze haartrends zijn duidelijk overgenomen van de jaren '60, destijds was het ook een ware haartrend.

Lage steile staart
De lage steile paardenstaart was al op velen fashion shows te zien, gemakkelijk en trendy voor dit seizoen. De paardenstaart maakt een ware vernieuwing door, hij gaat omlaag en wordt steil gedragen. Er zijn eindeloos veel variaties te bedenken met deze staart.  

hairworldShop - Voor al uw haarproducten