Alles over style, fashion en beauty

Beauty

Ons gezicht moeten we goed verzorgen en vooral in de winter. Ik heb een paar tips verzameld die te maken hebben met gezichtsverzorging van jouw huid in de winter. In de zomer scrubben we vaak, zodat we egaal bruin worden. Maar we moeten niet vergeten dat scrubben in de winter ook goed is, hierdoor krijg je een zachte huid. Na het scrubben smeer je je huid in met body butter, deze zorgt voor een babyzacht huidje. Ook is een dikke laag make-up slecht voor je huid, de make-up verstopt je poriën, waardoor je huid niet meer kan ademen dit is erg slecht voor jouw huidverzorging.

Hair

Je haar doen alsof je net bij de kapper bent geweest? Dat kan! Vanaf nu föhn je je haar in 5 stappen. Ten eerste bereid je je haar goed voor op het föhnen, dit doe je door een goede conditioner te gebruiken. Daarna verspreid je haarmousse in je natte haar. En kam het daarna voorzichtig door. Zorg dat je je natte haar hierna droog föhnt. Hierna kun je het beste serum in je haar smeren en dan ziet het er mooi glad en verzorgd uit!

Make-up workshop

Een make-up workshop om te leren hoe je je zelf of anderen op maakt. Super leuk als groepsactiviteit of voor je eigen ervaringen. Je vaak tijdens een make-up workshop hoe je je huid goed reinigt, hoe je je eigen make-up goed aanbrengt en nog veel meer tips en tricks. Deelnemen aan een make-up workshop is erg leuk en leerzaam.

Artikelen

Haartrends

Er zijn velen verschillende trendy kapsels lang, kort, krullen, stijl, bruin, blond, zwart etc. Maar wat is nu helemaal hot dit seizoen? Vlechten, een paarden staart en opgestoken haar zie je al jaren, maar de staart maakt dit jaar een vernieuwing door. Over alle nieuwe haartrends lees je hieronder meer.

Welke haartrends zijn hot dit

Lees meer...

Make-up

Glitter make-up is weer helemaal in, een leuke make-up trend. Het maakt je jong, fris en feestelijk. Het enige wat je nodig hebt is glitterlijm, glitters en mascara. Je dipt het kwastje van de lijm in de glitter en daarmee maak je een lijntje boven je wimpers. Na dit gedaan te hebben ben jij helemaal klaar voor de beste trends van make-up. En ee

Lees meer...