Alles over style, fashion en beauty

Make-up einde van de dag

Je kent het vast wel, je hebt zoveel je best gedaan om je make-up er goed uit te laten zien. Dit doe je ‘s morgens natuurlijk maar aan het einde van de dag zie je er bijna niets meer van. Het ligt er natuurlijk aan welke producten je hebt gebruikt. Gister had ik zo een dag. Ik had me opgemaakt en het “zat” goed totdat ik einde van de dag in de spiegel keen en mijn oog er dus zo ui zag.

Make-up die niet blijft zitten

De Mascara is ver te zoeken en het oogpotlood zie je helemaal niet meer.  Ik heb hier Full & Flirty Volume Mascara van Teeez Trendy Cosmetics. Er blijft dus niet veel van over als je er al weinig op doet. Ik vraag me af hoevaak ik dan de Mascara opnieuw aan zou moeten brengen (dit is dus 2x).
Het oogpotlood wat ik heb gebruikt is van Essence in de kleur 01 Black. Ook deze blijft dus niet de gehele dag zitten. Compleet het tegenovergestelde als de Catrice oogpotloden, deze blijven (bij mij) wel erg goed zitten.

Yes! Eindelijk deze make-up blijft wel zitten

De oogschaduw die ik heb aangebracht blijft wel de gehele dag zitten. Ik heb hiervoor eerst Hema Eyeshadow base gebruikt en vervolgens 2 kleuren op mijn ooglid aangebracht. (Allebei van Catrice uit eerdere collecties). Op mijn wenkbrauw bot heb ik LCY gebruikt van Teeez. Deze blijft ook perfect zitten en zoals jullie kunnen zien, geweldig als Highlighter.