Alles over style, fashion en beauty

Ombre hair

Ombre hair, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Ombre hair is een ander woord voor dip dye. Bij een dip dye is het onderste van je haar in een ander kleur geverfd dan de rest van je haar. Bijvoorbeeld donkerblond en lichtblond. Veel celebs lopen ermee en ook wij gaan allemaal naar de kapper om onze haartjes ombre te laten verven. Eigenlijk is het niet meer dan een mega über uitgroei! Wil je niet zoveel geld uitgeven dan kun je natuurlijk ook je haren thuis verven en een paar maandjes geduld hebben.

Een paar tips bij het verven van je ombre haar.

Heb je bruin tot donkerbruin haar? Dan kun je het beste kiezen voor een donkerblonde kleur, ombre 1. Heb je blond tot donkerblond haar? Dan kun je het beste kiezen voor de lichtblonde kleur, ombre 3. Wat ook leuk is in plaats van blond, zijn kleuren. Bijvoorbeeld roze.

Welke dip dye?

Ombre haar staat bij sommige mensen echt onwijs leuk, terwijl het bij andere juist weer erg asociaal staat. Zelf vind ik de kleurtjes dip dye leuker als dat je de onderkant van je blonde haren zwart verft. Je ziet steeds vaker de kleurtjes ombre maar zou jij je haar in alle mogelijke kleuren van de regenboog willen verven?