Alles over style, fashion en beauty

Make-up

Glitter make-up is weer helemaal in, een leuke make-up trend. Het maakt je jong, fris en feestelijk. Het enige wat je nodig hebt is glitterlijm, glitters en mascara. Je dipt het kwastje van de lijm in de glitter en daarmee maak je een lijntje boven je wimpers. Na dit gedaan te hebben ben jij helemaal klaar voor de beste trends van make-up. En een leuke bijkomstigheid, doordat je niet veel nodig hebt valt dit ook onder goedkope make-up!

Smokey eyes make-up trends

Je hebt dit weekend een feestje of je gaat uit en je wilt leuke make-up dragen, dat kan! Ook al heb je niet zo veel tijd vanaf nu kun je smokey eyes maken binnen 5 minuten. Smokey eyes is de make-up trend van het moment. Als eerste breng je oogschaduwbasis aan, zodat de oogschaduw beter blijft zitten. Daarna breng je zwarte crème oogschaduw aan op je ooglid. Eventueel kun je ook zwarte oogpotlood gebruiken. Daarna ga je dit vervagen, dit kan door met en kwastje er overheen te gaan. Daarna pak je een beetje gouden oogschaduw voor de finishing touch en jij bent helemaal klaar voor het weekend. Eventueel kun je nog eyeliner op doen, maar dit is een van de mooiste make-up trends van het moment.

Make-up tips

Om te zorgen dat je make-up goed blijft zitten is het belangrijk dat je een goede basis aanbrengt. Dit heeft te maken met een goede dagcrème en een goede nachtcrème. Daarna zijn er voor allerlei dingen ook nog basislaag, onze belangrijkste tip van alle make-up tips is dan ook: zorg dat je deze ook gebruikt want hierdoor blijft je make-up extra lang zitten!