Alles over style, fashion en beauty

Fashion merken

Kleding is een van de grootste verslavingen van een vrouw. We hebben er nooit genoeg van en het kan altijd meer. Nog nooit was nieuwe kleding zo makkelijk binnen handbereik sinds de opkomst van internet en online merkkleding winkels als de Uniqkleding. En de laatste jaren schieten de merkkleding winkel outlet stores overal uit de grond. Je hebt natuurlijk ook de merkkleding outlet online shops bezoeken. Ik laat jullie kennis maken met een aantal populaire kleding merken.

Merk G-star fashion

G-star staat bekend om het ontwerpen van hoge kwaliteit merkkleding. Het Nederlandse kledingmerk staat voor stijlvolle stedelijke merkkleding. Het kledingmerk werd in 1989 opgericht door Jos van Tilburg. De oorspronkelijke naam voor G-star was Gap Star, maar voor het gemak werd die afgekort. Het fashion merk G-star is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en heeft kantoren in 17 landen, heeft 88 showrooms en is verkrijgbaar in 70 verschillende landen.

Antony Morato merkkleding

Dit merk heeft in een hele korte tijd een groot deel van de fashion wereld veroverd. Drie jonge Italiaanse broers startte in 2007 het fashion merk Antony Morato. Het modieuze mannenmerk staat bekend om zijn redelijke prijzen voor leuke merkkleding.

Amy Gee fashion

Amy Gee is een zeer betaalbaar fashion merk. Het nieuwe fashion merk heeft grote vestigingen in London, New York en Tokyo. Merkkleding van Amy Gee heeft een glam-rockachtige uitstraling en weet zich trendy te ontwikkelen.

SuperTrash

Het merk SuperTrash is bestemd voor jonge, onafhankelijke vrouwen die weten wat stijl is. Het fashion merk heeft veel variatie in de collectie, waardoor de merkkleding geschikt is voor een grote doelgroep.

Guess fashion merk

Guess is een stijlvol fashion merk, dat al jaren erg bekend is bij een groot publiek. Guess is opgezet in 1981 door 4 Amerikaanse broers. Het fashion merk werd bekend door in de jaren 80 bekende modellen in te zetten voor de reclame campagnes, dit sloeg aan en het merk werd erg bekend. Hiermee begon het succes van Guess. Guess heeft naast merkkleding ook nog schoenen, horloges en tassen.